Om oss

Velkommen til Kidera - det friske nye kapittelet innen barnemøbler og leker.

Vi, som foreldre, etablerte Kidera i 2023 ut fra et behov vi opplevde på førstehånd. Når vi lette etter et høykvalitets, rimelig læringstårn for vårt eget barn, slet vi med å finne ett som traff alle de riktige merkene. Vi innså at det sannsynligvis var mange andre foreldre i samme båt - på jakt etter trygge, holdbare og rimelige produkter som kunne bidra positivt til barnets utvikling. Inspirert av denne utfordringen, ble Kidera født.

Vår reise begynte med vårt flaggskipprodukt: Kidera Læringstårnet. Designet med omsorg, er læringstårnet bygget for å inspirere nysgjerrighet, uavhengighet og engasjement hos barnet ditt, samtidig som det sikrer deres sikkerhet og komfort. Selv om vår samling for øyeblikket forblir liten, forblir vårt engasjement for kvalitet, overkommelighet og gleden av å lære overordnet.

Hver vare i vårt Kidera-sortiment deler den samme etos. Vi sørger for at alle våre produkter, akkurat som læringstårnet, tilbyr en kombinasjon av gjennomtenkt design, sikkerhet, holdbarhet og valuta for pengene. Vi kan være i begynnelsen av vår reise, men vi er forpliktet til å vokse vår samling med gjenstander som legemliggjør disse nøkkelprinsippene.

Vi inviterer deg til å bli med oss på denne spennende reisen. Vi skaper ikke bare produkter, men utformer opplevelser som hjelper til med å forme et barns utvikling og bringer glede til deres verden. Sammen skal vi gjøre barndommen til en enda mer vakker reise.